BRYN, VIPPER & LASH LIFT


Lash Lift

Lash Lift er til dem der ønsker et naturligt look, men vil undgå vippebukkeren og som ikke ønsker Eyelash Extensions. Lash Lift giver et flot naturligt look, hvor dine naturlige vippe vil synes længere og mere voluminøse. Ved et Lash Lift løftes og bukkes vipperne skånsomt og giver et look, der holder op til 6-8 uger. Et nyt Lash Lift anbefales dog hver 4-5 uge for optimalt resultat, da nye vipper hele tiden vokser frem, som jo ikke har fået buk, samt 'gamle' vipper afstødes dagligt.

BEMÆRK: Nogle hårstrukturer har svært ved at tage imod kemiske behandlinger og derfor vil nogle opleve en dårlig effekt af lash lift`et. Dette kan desværre ikke forudsiges og oplevers dette, anbefaler jeg IKKE at få et nyt lift straks efter, men at der afventes og gives et nyt 2-3 uger efter. Der er dog ingen garanti for at vipperne derefter vil tage imod behandlingen. 

Beløbet refunderes desværre ikke hvis Lash lift ikke har taget imod.

Det anbefales ikke, at dine vipper udsættes for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer efter behandlingen.

Optimal pleje: Jeg vil anbefale at du anvender M2 Beaute conditioning care complex på dine vipper når du har fået et lash lift. Produktet plejer, tilfører fugt, repererer og forbedrer styke og elasticitet i dine vipper. 

Pris: 390,-