HAIR EXTENSION

Hair Extension gør det nemt at ændre frisure og skabe et nyt look


Hos StimaCare kan du vælge mellem tre forskellige påsætningsmetoder. 

  • Cold fusion
  • Hot fusion

  • Easy Weft

Håret fåes i to længder 50 cm og 60 cm og prisen er inkl. påsætning, hår extensions og klip.

Hvor langt skal mit eget hår være? Som minimum skal dit hår have en længde på 7-10 cm. på den øverste del af hovedet.

Det mest optimale og det der giver det flotteste resultat, er skulderlangt eller længere hår.

Er dit naturlige hår meget kort, kan det være nødvendigt at klippe dine egne spidser til og evt. tyndes, så de blender mere ind i det påsatte hår. Det kan også være nødvendigt at klippe ekstra etager i dine påsatte extensions.


Hvilken type påsætning skal jeg vælge?

Hot fusion er små totter hår som smeltes fast på ens eget hår ved hjælp af keratin, som varmes op med en connector. Metode er meget holdbar og skjules nemt i dit eget hår og anbefales hvis dit hår er tyndt.

Cold fusion er små totter hår, som påsættes ved hjælp af micro ringe som klemmes fast med en tang. Metoden er meget skånsom for håret, da ringene nemt kan påsættes, flyttes rundt og aftages igen. Fordelen ved denne metode er, at håret nemt kan genanvendes, da man blot udskifter micro ringene.

Easy Weft er en forholdsvis ny metode indenfor Hair extension og er en blanding mellem flettemetoden og Cold fusion. Påsætningen minder lidt om Cold fusion, men i stedet for at påsætte extensions totter på hver enkelt af dit eget, så påsætter man med Easy weft metoden hele trenser/baner og klemmer dem fast med microringe fordelt på banen.

Fordelen ved denne metode er, at den er meget skånsom og håret nemt kan genbruges og rykkes op. Trenser/baner giver en god mulighed for at påsætte masser af hår og giver en utrolig god dækning, der gør at håret falder godt ind i ens eget. Dog kan det være lidt mere besværligt at style håret, da de ikke er fordelt jævnt over hele hovedet. Metoden er hurtig at påføre og aftage igen.


Hvor længe holder mine extensions?

Dette afhænger af dit naturlige hår, hvor hurtigt det vokse og hvilken type extensions du vælger, samt om du har givet dine extensions den rette og anbefalet pleje.

Derfor er det individuelt hvor længe de kan sidde i, men når håret er vokset så langt ud, at det filtre for meget i bunden, så er det på tide at får det ud. De fleste har deres Hair extensions i 2-4 måneder.

Ønsker du derimod KUN det allerbedste og vil ikke gå på kompromis med kvaliteten, når det kommer til hair extensions? Så skal du vælge luksus håret frem for orginal håret! Håret har en levetid på minimum 5-12 måneder og er derfor noget af det mest holdbare på markedet. Håret kræver selvfølgelig en oprykning en gang imellem.


Aftagning:

Jeg anbefaler altid en professionel aftagning af extensions, da det ellers kan skade dit naturlige hår. Har du fået påsat Hot fusion skal der bruges den rigtig remover fra samme firma hvor dine extensions er købt, ellers er det ikke sikkert keratinen opløses. Derfor kontakt altid den personen der har påsat dine extensions og få det aftaget samme sted, hvis det er muligt.

Efter aftagning af dine hair extensions hos StimaCare, får du vasket håret og efterfølgende får du en luksus hårkur, så jeg ved dit hår har fået den bedste og mest optimale pleje, inden du forlader salonen.